Web Analytics Made Easy - Statcounter



بهاره هدایت دانشجوی ارشد علوم سیاسی دانشگاه تهران و فعال سیاسی نزدیک به تحکیم وحدت توسط یک نهاد امنیتی بازداشت شده است. از دلیل بازداشت و عنوان اتهامی اطلاعی در دست نیست.

به گزارش رویداد۲۴، چند روز پیش بهاره هدایت دانشجوی ارشد علوم سیاسی دانشگاه تهران و فعال سیاسی و عضو سابق تحکیم وحدت بازداشت شد و دلیل این بازداشت اعلام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای صنفی دانشجویان کشور در پی این اتفاق در بیانیه‌ای نوشت: «بهاره هدایت، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم سیاسی و زندانی سیاسی پیشین، دوشنبه ۲۱بهمن پس از احضار به حراست دانشگاه تهران، ناپدید شده است و تاکنون نهاد بازداشت کننده، دلیل آن و مکان نگهداری هدایت نامشخص است.»

بهاره هدایت یک روز قبل از بازداشتش در توییتی از احضار خود به یک نهاد اطلاعاتی در روز چهارشنبه خبر داده بود و نوشت: «برای روز چهارشنبه ۲۳ بهمن احضار شدم. دلیل احضار هم روشن نیست. صبح چهارشنبه میروم ببینم چی می‌شود.»

هدایت در ادامه بنا به تجربه پیشین خود نوشته بود احضار فعالین سیاسی با هدفش فلج کردن کنش سیاسی انجام می‌شود بنابراین نباید آن را پوشیده نگه داشت.

این آخرین پیامی است که بهاره هدایت منتشر کرده و پیام بعدی از سوی برخی دانشجویان دانشگاه تهران و نزدیکان او منتشر شده است؛ «بهاره هدایت از حراست برنگشته است.»

در ساعت‌های اولیه، حراست دانشگاه تهران نسبت به بازداشت یا دلیل گم شدن بهاره هدایت ابراز بی اطلاعی کرده است. ریحانه طباطبایی عضو حزب اتحاد ملت به مفقود شدن بهاره هدایت بعد از مراجعه به حراست اشاره کرده و در توییتر خود نوشت: «بهاره هدایت صبح دانشگاه بوده که بهش زنگ میزنند بهساختمان حراست بیاید. او آنجا و گوشیش خاموش است تا الان و هیچ خبری از او نیست! حراست می‌گوید ما با او کار اداری داشتیم و ۲۰ دقیقه بیشتر اینجا نبود! هیچ خبری از او نیست و همه نگران هستیم.»

ضیا نبوی نیز در توییتر خود نوشت: «طبق گفته دانشجویان دانشگاه تهران، بهاره هدایت ظهر امروز توسط حراست دانشگاه تهران احضار شده و پس از مراجعه به آنجا دیگر خبری از او در دست نیست.»

اکانت توییتری تشکل‌های اسلامی دانشجویان متحد نیز اعلام کرده پیگیری‌ها از حراست دانشگاه تهران به نتیجه نرسیده است. برخی از کاربران توییتر و فعالان دانشجویی تقصیر این اتفاق را بر گردن دانشگاه و وزارت علوم دولت روحانی می‌دانند و نوشتند بسته شدن فضای سیاسی کشور در آستانه انتخابات مجلس به باز شدن فضای سیاسی کشور کمکی نمی‌کند!»

رویداد۲۴ برای پیگیری موضوع با مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزیر علوم تماس گرفت اما این پیگیری تا به این لحظه به جایی نرسیده و هیچ کس در وزارت علوم پاسخگو نبوده است.

محمود نیلی احمد آبادی رییس دانشگاه تهران اما پاسخ کوتاهی به رویداد۲۴ داده و گفته «به من گزارش داده شده و معاون فرهنگی ما (مجید سرسنگی) پیگیر ماجرا و در جریان است. امیدواریم کاری از دست ما ساخته باشد. دیروز خانم بهاره هدایت بازداشت شده و هنوز ما دیداری با او نداشتیم.»

نیلی احمد آبادی در پاسخ به این سوال که هدایت توسط کدام نهاد امنیتی و با چه اتهامی بازداشت شده است؟ گفت: «این جزییات را ما خبر نداریم و حراست می‌داند. »

دلیل بازداشت بهاره هدایت توسط نهاد امنیتی (که مشخص نیست کدام نهاد) اعلام نشده، اما برخی کاربران شبکه اجتماعی به اظهار نظر‌ها و توییت‌های او در جریان اعتراضات بعد از اعلام اصابت موشک به هواپیمای اوکراینی اشاره کرده‌اند که البته این موضوع تنها گمانه‌زنی آنهاست و هیچ نهاد رسمی آن را تایید نکرده است.

بهاره هدایت بعد از بیانیه ستاد مشترک نیرو‌های مسلح درباره شلیک موشک خودی به هواپیمای مسافربری اوکراینی توییت‌هایی منتشر کرده بود.

سال ۸۸ بهاره هدایت یک بار بازداشت شده بود. آن زمان او به خاطر اتهاماتی همچون فعالیت تبلیغی علیه نظام، مصاحبه با رسانه‌های بیگانه، توهین به مقامات کشور، اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات غیرقانونی، ورود غیرقانونی و تخریب در دانشگاه امیرکبیر هنگام ورود مهدی کروبی به این دانشگاه، از سوی قاضی مقیسه به ۷ سال و نیم حبس محکوم شد، هم‌چنین حکم دو سال حبس تعلیقی اش به اتهام اقدام علیه امنیت از طریق برگزاری تجمع ۲۲ خرداد سال ۸۵ نیز به اجرا درآمد و به این حکم اضافه شد. این حکم در دادگاه تجدیدنظر شعبه ۵۴ دادگاه انقلاب در تیر ماه ۱۳۸۹ نیز به تأیید رسید.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۶۳۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییاتی از توافق آتش‌بس غزه؛ حماس برای پایـان جنگ چه چیزی را پذیرفت؟

«خلیل الحیه» نائب رئیس جنبش حماس جزئیاتی درباره پیشنهاد توافق آتش‌بس ارائه کرد و گفت: پیشنهادی که قطر و مصر به ما ارائه کردند، سه مرحله است که شامل خروج کامل [نظامیان صهیونیست]از غزه، بازگشت آوارگان و تبادل اسراست».

به گزارش فارس، الحیه با اشاره به اینکه تبادل اسرا نیز در سه مرحله انجام خواهد شد، ادامه داد: این طرح از نظر مراحل اجرایی با هم مرتبط است. در مرحله دوم، توقف عملیات‌های نظامی و خصمانه به صورت دائمی اعلام خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر، توپ در زمین اسرائیل است، گفت: در این توافق به اهداف آتش‌بس، بازگشت آوارگان، امدادرسانی و توافق جدی تبادل اسرا دست یافتیم.

این مقام حماس با تأکید بر اینکه در روز نخست از مرحله اول، همه طرف‌ها باید به توقف موقت عملیات نظامی پابیند باشند، تصریح کرد: «بازگشت آوارگان، هیچ محدودیتی نخواهد داشت و این مسئله در توافق، به صورت واضح آمده است».

الحیه ادامه داد: «اسرائیل در مرحله نخست توافق، به مناطق مجاور داخل غزه عقب‌نشینی خواهد کرد. البته ما امتیاز‌هایی دادیم تا اینکه مسیر توقف این جنگ دیوانه‌وار باز شود و تبادل واقعی اسرا صورت گیرد».

وی با اشاره به اینکه هنوز زمانی برای اعلام موافقت اسرائیل، تعیین نشده است، گفت: ما منتظر پاسخ اسرائیل به موافقت با این پیشنهاد هستیم.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، ساعتی پیش در گفتگو با «محمد بن عبد الرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر و «عباس کامل» وزیر اطلاعات مصر، موافقت این جنبش را درباره پیشنهاد آتش‌بس در غزه به آنان ابلاغ کرد.

در پی تصمیم کابینه جنگی رژیم صهیونیستی برای آغاز تجاوز نظامی به شهر مرزی «رفح» در جنوب غزه، یک منبع در جنبش حماس ساعتی پیش خبر داده بود که مذاکرات غیر مستقیم با این رژیم را به حالت «تعلیق» درآورده است.

این منبع گفت که حماس پس از رایزنی با سایر گروه‌های مقاومت، تصمیم گرفت، این مذاکرات را به حالت تعلیق درآورد و به همین دلیل، بازگشت هیأت مذاکره کننده به قاهره هم به تعویق افتاد.

وی با بیان اینکه حماس منتظر نتایج تلاش‌های واسطه‌ها خواهد ماند، خبر داد: طرف مصری، با حماس تماس گرفته و خواستار عدم تنش نظامی و اعطای زمان برای مهار این بحران شده است.

مفاد جدید آتش‌بس در غزه 

خبرگزاری دانشجو نیز به نقل از روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت جزئیات توافق سه مرحله‌ای پیشنهاد شده به جنبش حماس را منتشر کرد. توافق مطرح شده سه مرحله‌ای بوده و ۱۲۴ روز طول خواهد کشید. پیش‌نویس توافق پیشنهاد شده شامل آزادی ۲۰ اسیر فلسطینی زن محکوم به حبس ابد در مقابل هر نظامی زن زنده صهیونیستی است.

مرحله اول:

۱- آتش بس ۴۰ روزه.

۲- آزادی ۳۳ اسیر صهیونیستی.

۳- آزادی ۸۰۰ اسیر فلسطینی.

۴- بازگشت مردم غزه به خانه‌های خود در شمال نوار غزه.

مرحله دوم:

۱- آتش بس ۴۲ روزه.

۲- بقیه اسرای صهیونیستی آزاد می‌شوند.

۳- اسرای فلسطینی آزاد می‌شوند.

مرحله سوم:

۱- آتش بس ۴۲ روزه.

۲- تمامی اجساد اسرای صهیونیستی مبادله می‌شوند.

۳- تمامی اجساد اسیران فلسطینی مبادله می‌شوند.

۴- خروج ارتش رژیم صهیونیستی از نوار غزه

دیگر خبرها

  • ۶۸۰کارت تردد برای بازرسان شعب اخذ رای در استان تهران صادر شده است
  • هر اندازه بتوان صهیونیست‌ها را از جنایات بازداشت، امکان آزادی قدس وجود دارد
  • عکس/ برداشت چای بهاره از باغات گیلان
  • برگزاری یادواره کارگران جان باخته حین خدمت برای نخستین بار در استان اصفهان
  • برگزاری یادواره کارگران جان باخته حین خدمت برای اولین بار در استان اصفهان
  • نمایندگان استان فارس طرح‌های استانی را جدی‌تر پیگیری کنند
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • شهدا و کودکان غزه دانشگاه‌های اروپا و آمریکا را فتح کردند
  • روایت مشکل‌تراشی بی‌سابقه برای پزشکان زن؛ کمر شلوارت را پایین‌تر بکش!
  • جزییاتی از توافق آتش‌بس غزه؛ حماس برای پایـان جنگ چه چیزی را پذیرفت؟